PSD Sibiu: ”La mulți ani” tuturor seniorilor, de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice! (C.P)

Îi onorăm, astăzi, de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, pe toți cei care au muncit o viață întreagă și au construit pentru noi. Am învățat de la ei, părinții sau bunicii noștri, ce înseamnă buna-cuviință, perseverența, răbdarea, credința și puterea de a merge mai departe pentru a ne împlini visurile. Acum, e rândul nostru să-i ocrotim și să le facem viață mai bună. 

PSD este singurul partid care a fost preocupat constant de asigurarea unui trai decent tuturor seniorilor din România. Astăzi, 1 octombrie 2024, intră în vigoare și decizia privind neimpozitarea pensiilor sub 3.000 de lei. Această măsură completează reforma pensiilor, intrată în vigoare la 1 septembrie, care a însemnat creșterea veniturilor pentru 3,8 milioane de pensionari. De-a lungul anilor, guvernele PSD au luat decizii de protecție socială pentru vârstnicii cu venituri mici. 

Din respect și grijă pentru cei care au muncit o viață, Partidul Social Democrat va continua să promoveze politici sociale în sprijinul pensionarilor.

Vă dorim tuturor multă sănătate și zile senine, pline de bucurii! 

La mulți ani!

Ultima oră