Încep reparații pe mai multe artere din Sibiu. Două străzi se închid total
foto: arhivă

Primăria continuă reparațiile pe străzile din Sibiu. În perioada următoare, două dintre ele se vor închide total. 

Lucrările de reparații pe bulevardul V. Milea și pe str. Florilor s-au încheiat astfel că următoarele care vor intra în lucru în această săptămână, în funcție de condițiile meteo, sunt străzile Ciprian Porumbescu și Forjorilor. De asemenea, se vor realiza trotuarele în zona școlii nr. 18 de pe str. Lungă și joncțiunile între noul drum creat și străzile Intrarea Arieșului și Calea Dumbrăvii.

Astfel, Comisia de Circulație a avizat execuția lucrărilor după cum urmează:

  • În perioada 1 septembrie – 18 octombrie se repară porțiunile de pe str. Intrarea Arieșului și respectiv Calea Dumbrăvii, care fac joncțiunea cu drumul nou creat prin fosta autobază Tursib
  • Se va turna un strat asfaltic pe carosabil și se vor reamenaja și trotuarele pe str. Ciprian Porumbescu în perioada 1 octombrie – 14 noiembrie, pentru aceasta fiind necesară închiderea totală a circulației pe stradă.
  • În perioada 1 octombrie – 1 noiembrie se vor amenaja trotuare în jurul școlii nr. 18 de pe str. Lungă, pentru a spori astfel siguranța elevilor
  • În următoarea perioadă, se vor efectua reparații și la parcările cu dale înierbate de pe str. Lungă. Aici se vor instala și borduri mai înalte pentru a proteja zonele verzi de lângă parcări.
  • Pe str. Forjorilor din cartierul Lazaret se va lucra în perioada 7 octombrie – 6 decembrie pentru înlocuirea stratului asfaltic de pe carosabil și trotuare. Și în acest caz este necesară închiderea circulației pentru efectuarea lucrărilor.

Ultima oră