Eti Mandik Stoica din Valea Viilor, a impresionat la MasterChef cu o rețetă simplă și frapantă (video)

Eti Mandik Stoica, o femeie de 43 de ani din Valea Viilor, Sibiu, a adus un strop de savoare nord-africană la MasterChef cu preparatul său preferat, shakshuka.

Deși este o rețetă apreciată de Florin Dumitrescu, juratul a avut rețineri în a-i oferi un vot pozitiv, menționând: „Îți lipsește toată esența”.

Eti Mandik Stoica din Valea Viilor, a impresionat la MasterChef cu o rețetă simplă și frapantă (video)

Florin Dumitrescu a subliniat că dish-ul a avut nevoie de mai multă sare și un pic de ardei iute pentru a-l îmbunătăți. Cătălin Scărlătescu a fost mai îngăduitor, afirmând că, deși nu este „cea mai strălucită”, îi va da un „da” pe metoda „încălțătorul”. Sorin Bontea a adăugat că ceea ce contează cel mai mult este gustul.

Eti s-a mutat în România din Israel în 2016, împreună cu soțul și cei patru copii, după ce s-a îndrăgostit de țara noastră. De asemenea, a dezvăluit că s-a căsătorit pentru a scăpa de armata israeliană, iar, deși inițial plănuiau un divorț rapid, cei doi au rămas împreună timp de 26 de ani și speră să-și mărească familia. Eti consideră că gătitul este o moștenire de familie, pe care a primit-o de la bunica sa.

YouTube video

Ultima oră