Starea răniților din accidentul de duminică de la Hula Bradului și a muncitorului căzut de pe mașina de la Soma
foto: arhivă

Mai multe persoane au ajuns, weekendul trecut, la spital, după ce au fost implicate în accidente produse pe raza județului Sibiu. Unii au fost deja externați, în timp ce alții primesc tratament de specialitate din partea medicilor. 

Un accident nefericit a avut loc vineri pe Șoseaua Alba Iulia din Sibiu. Un bărbat în vârstă de 61 de ani a căzut de pe mașina de gunoi, în urma unui viraj efectuat de șofer. Omul a fost dus de urgență la spital. 

„Pacientul în vârstă de 61 de ani a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, în data de 27 septembrie, având un traumatism cranio-cerebral și mai multe traumatisme. La momentul actual, bărbatul este internat în cadrul Secției Neurologie, pentru investigații, tratament de specialitate și supraveghere, este conștient, cooperant și stabil”, a transmis Cristina Bălău, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu.

Un alt accident a avut loc duminică în zona Hula Bradului, între localitățile Veștem și Bradu. O șoferiță a intrat în coliziune cu o mașină de pe contrasens, pe care a proiectat-o într-un microbuz de marfă. În urma impactului, patru oameni au ajuns la spital. Vezi AICI cum s-a produs accidentul

„Patru pacienți au fost aduși de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu în urma unui accident rutier care s-a petrecut la data de 29 septembrie, la Hula Bradului. Dintre aceștia, trei au plecat acasă cu recomandări, însă pacienta în vârstă de 65 de ani a rămas internată în cadrul secției Ortopedie, politraumatizată, având mai multe fracturi. La momentul actual se află sub supravegherea medicilor și primește tratament specializat”, a precizat purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu.

Ultima oră