Sute de medieșeni au participat la „Noaptea Cercetătorilor Europeni” (foto)

În data de 27 septembrie 2024, Muzeul Municipal Mediaș a găzduit o nouă ediție din cadrul evenimentului „Noaptea Cercetătorilor Europeni“, anul acesta fiind incluse în proiect peste 400 de orașe din 25 de țări europene. 

Aproximativ 200 de medieșeni  prezenți la eveniment au luat parte la o serie de ateliere: studiul muzicii vechi, tehnici de conservare a patrimoniului, tainele arheologiei și geologiei și s-au bucurat de demonstrațiile interactive oferite de către echipa de robotică LTASrob a Liceului Teoretic „Axente Sever“.

Mulțumim specialiștilor care au susținut atelierele și prezentările acestei ediții a „Nopții Cercetătorilor Europeni“ în municipiul nostru, voluntarilor din cadrul organizației Cercetașii României – Turre Pitz Mediaș, elevilor echipei de robotică  și tuturor medieșenilor participanți la eveniment. 

Sute de medieșeni au participat la „Noaptea Cercetătorilor Europeni” (foto) Sute de medieșeni au participat la „Noaptea Cercetătorilor Europeni” (foto) Sute de medieșeni au participat la „Noaptea Cercetătorilor Europeni” (foto)

Ultima oră