Sibianul Ionuț Popa, stopat de o accidentare în semifinala K-1 World Max 2024

Sibianul Ionuț Popa a impresionat la debutul său în Final 8 al K-1 Max World Grand Prix de la Tokio, acolo unde a ajuns până în semfinale. 

După ce în urmă cu trei luni cucerea, la DFS Bistrița, titlul intercontinental ISKA, sibianul Ionuț Popa și-a văzut visul cu ochii și a luptat la categoria 65 kg a turneului de K-1 Max World Grand Prix, cea mai cunoscută promoție din lume.

În primul meci de la Tokyo, Ionuț Popa l-a învins pe campionul Krush, Hayato Suzuki, al treilea favorit al galei. Ionuț a făcut o meci mare, câștigând prin TKO în repriza a treia, după ce arbitrul a oprit meciul, văzând că japonezul era groggy.

Cu o accidentare mai veche la mână, care i-a recidivat, Ionuț a urat în ring în semifinale cu thailandezul Yodkhunpon Sitmonchai.  A cedat în prima repriză prin TKO, având problemele mari la mână, iar adversarul său a mers mai departe și a câștigat și turneul în cele din urmă. Ionuț Popa va face investigații medicale, dar cel mai probabil s-a ales cu o fractură la mână.

La doar 25 de ani, sportivul pregătit de Alin Bălașa și-a câștigat respectul tuturor cu evoluția sa, iar acum are ușile deschise spre marea scenă a kickboxului mondial.

Sibianul Ionuț Popa, stopat de o accidentare în semifinala K-1 World Max 2024

Ultima oră