O sibiancă desemnată cea mai bună jucătoare a Mondialului de fobal de stradă

Sibiencele Maria Constantinescu, Nicoleta Adam și Denisa Chirilă au devenit vicecampioane mondiale cu naționala de fotbal de stradă la turneul de la Seul. 

Cu Maria Constantinescu și Denisa Chirilă pe teren și cu Nicoleta Adam în postura de antrenor secund, naționala de fotbal de stradă a României a avut o comportare excelentă la Campionatul Mondial de fotbal. Româncele au câștigat semifinala cu Polonia, scor 3-2 și au pierdut finala cu Mexic, scor 2-5. Fotbalul de stradă se joacă în 3 jucători plus un portar de echipă și are un ritm cursiv, cu panoul, ceea ce îi conferă multă spectaculozitate. Golurile se pot înscrie doar din afara semicercului.

Maria, Denisa și Nicoleta sunt colege la echipa feminină de fotbal a Academiei de Fotbal Măgura, care joacă în Superliga sub sigla AFC Hermannstadt.

”Această experiență a fost nu doar o competiție, ci o adevărată aventură, care ne-a unit și ne-a întărit spiritul de echipă. Cea mai frumoasă experiență pe care o poate trăi cineva! Fiecare meci a fost o provocare, dar determinarea și ambiția noastră ne-au motivat să dăm tot ce avem mai bun. Am învățat să ne susținem unii pe alții, să ne adaptăm strategiile și să ne înfruntăm adversarii cu încredere. Fiecare pas, fiecare gol marcat, dar și înfrângerea ne-au unit ca echipă. Această competiție a fost un test al caracterului nostru, iar faptul că am ajuns atât de departe, având în vedere dificultățile pe care le-am întâmpinat, confirmă că munca noastră și pasiunea pentru fotbal pot depăși orice obstacol. În aceste momente, dorim să-i mulțumim lui Dumnezeu pentru tot ceea ce ne-a oferit. Fiecare pas pe acest drum a fost o binecuvântare, iar credința noastră ne-a întărit în momentele dificile. Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut până în ultimul moment și vă mulțumim că ați crezut în noi. Sunteți minunați!” a afirmat atacantul Denisa Chirilă.

Ultima oră