Accident cu 4 victime pe DN1 la Hula Bradului (update)
Sursa: Info Trafic Sibiu/Facebook

Un accident rutier a avut loc pe DN1 la Hula Bradului. Patru persoane sunt implicate în eveniment. 

UPDATE 2

Accidentul s-a produs din cauza unei șoferițe care a intrat pe contrasens.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Brașov, într-o curbă la dreapta, la urcarea pe Hula Bradului, o femeie în vârstă de 34 de ani, din județul Bacău, a pierdut controlul direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus spre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Șelimbăr, turism pe care l-a proiectat apoi într-un microbuz marfă, condus tot spre Sibiu de către o femeie în vârstă de 48 de ani, din județul Alba”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea a patru persoane, șoferii autoturismelor și doi pasageri, câte unul din fiecare turism, care au fost transportați la spital conștienți.

Traficul se desfășoară alternativ.

UPDATE 1

Echipajele de ambulanță au transportat la UPU Sibiu trei victime, respectiv un bărbat de 45 de ani cu traumatism de membru inferior și superior, un bărbat de 35 de ani cu traumatism de membru inferior și traumatism de coloana lombară și un bărbat de 34 de ani cu traumatism abdominal.

Accident cu 4 victime pe DN1 la Hula Bradului (update)

A patra victimă, o femeie în vârstă de aproximativ 65 de ani, care a suferit un traumatism la nivelul membrului inferior, a fost transportată la UPU Sibiu cu echipajul SMURD.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Accidentul a avut loc între Veștem și Bradu. Mai multe echipaje medicale și de poliție s-au deplasat la fața locului.

„ISU Sibiu intervine pe DN 1 între localitățile Veștem și Bradu la un accident rutier. La fața locului sunt mobilizate un echipaj SMURD cu medic, o autospecială de stingere și trei ambulanțe SAJ. Din primele informații în accident sunt implicate două mașini și patru persoane”, au transmis reprezentanții ISU Sibiu. De asemenea, s-au deplasat la accident și trei ambulanțe.

Accident cu 4 victime pe DN1 la Hula Bradului (update)

Traficul rutier este blocat total în zonă.

Revenim cu detalii!

Ultima oră