Un bărbat din Sărata a ajuns la spital după ce a căzut din tractor
foto: arhivă

Un bărbat din Sărata a ajuns la spital după ce a căzut din tractor, sâmbătă după-amiaza.

Polițiștii rutieri intervin la un autoaccident produs pe în localitatea Sărata. În timp ce parca un tractor pe strada Văii, un localnic în vârstă de 51 de ani s-a dezechilibrat și a căzut din vehicul. Bărbatul a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital conștient.

Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar testarea sa alcoolscopică a indicat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările continuă în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care s-a produs acest eveniment rutier, urmând a fi aplicate măsuri legale în consecință.

„Două echipaje SMURD dintre care unul cu medic și mașina medicului se urgentă au intervenit de urgentă în localitatea Sărata, la un accident rutier unde au fost implicate un tractor și o persoană.

La fața locului echipajele medicale au acordat îngrijiri medicale pentru un bărbat în vârstă de aproximativ 51 de ani care a suferit un traumatism cranio-facial. Acesta a fost transportat la UPU Sibiu, conștient”, potrivit ISU Sibiu.

Ultima oră