Simona Halep revine pe teren. Primul meci, la Hong Kong

Simona Halep revine pe teren de săptămâna viitoare. Primul meci va fi la turneul WTA 125 de la Hong Kong, pentru care a primit un wild card.

Sportiva a făcut anunțul într-un clip video publicat de organizatori pe contul de X (fost Twitter) al competiţiei.„Salutare tuturor! Mi-am dat seama că e o zi grozavă pentru a vă da vestea că voi reveni pe teren mai devreme decât mă așteptam. O să zbor la Hong Kong mâine (n.r. – duminică) pentru a participa la WTA 125 Hong Kong Open. Le mulțumesc organizatorilor pentru wildcard și abia aștept să vă văd acolo”, a spus Simona Halep, într-un videoclip pe pagina de X cu numele @HKTennisOpen, potrivit Mediafax.

Fostul lider mondial, Simona Halep, includere surpriză pentru Inaugural Prudential Hong Kong Tennis 125”, se arată pe pagina de X menționată.

Juriul TAS a stabilit în unanimitate că perioada de patru ani de suspendare impusă de ITF trebuie redusă la o perioadă 9 luni, începând cu 7 octombrie 2022.

Halep a primit o suspendare de patru ani din partea Agenţiei Internaţionale pentru Integritate în Tenis pentru încălcări ale reglementărilor privind dopajul.

Ultima oră