CSC Șelimbăr pierde în prelungiri la Piatra Neamț (video)

CSC 1599 Șelimbăr a pierdut sâmbătă la Piatra Neamț, 2-3 cu Ceahlăul și rămâne în subsolul clasamentului din Liga 2.

După ce nu marcaseră în ultimele patru jocuri, ”călăreții roșii” au spart gheața sub Pietricica, unde au marcat de două ori în prima repriză. Nu a fost însă suficient pentru a se întoarce cu un rezultat pozitiv.

Șelimbărenii au ratat o ocazie uriașă în minutul 20, când Babic scapă singur spre poarta nemțenilor, îl driblează pe portarul Brănescu, dar Asibey îl ajunge din urmă pe atacant și respinge prin alunecare.

Ceahlăul deschide scorul în minutul 28, după un corner, la care Gbizie trimite cu capul din 10 metri, iar Wiktorski deviază din 3 metri și îl păcălește pe portarul Măluțan. Sibienii restabilesc egalitatea peste doar trei munte, când Buzan șutează de la distanță, Asibey încearcă să respingă cu capul, dar deviază mingea în propria poartă. Apoi, Șelimbăr trece în avantaj în minutul 38, când Șerban centrează excelent, iar Babic înscrie cu capul din 6 metri.

Golurile curg și nemțenii egalează imediat, prin Davordzie, după o acțiune perosnală pe flancul stâng, finalizată cu un șut printre picioarele portarului Măluțan.

Ambele formații au riscat mai puțin în repriza secundă. Au fost și momente de panică, după ce ghanezul  Davordzie de la Ceahlăul s-a prăbușit pe teren, fiind scos cu ambulanța. În minutul 88, Rodri Hernando șutează de la marginea careului poziție centrală, balonul trece razant cu transversala.

Însă, în prelungiri, P. Petre a marcat golul victoriei din lovitură liberă de la 18 metri și gazdele s-au impus cu 3-2.

Cu 6 puncte din 8 etape, CSC Șelimbăr este pe locul 18 în Liga 2, sub obiectivul trasat de club în startul sezonului. Cu un buget mult redus față de sezonul trecut, ”călăreții roșii” au schimbat din temelii lotul în vară, astfel că era de așteptat un recul major.

Echipa lui Constantin Schumacher nu a mai câștigat în ultimele 7 jocuri, sigurul succes fiind notat în primul meci.

CSC 1599 Șelimbăr: Măluțan – Buzan, Gherman (Coțogoi 46), Natea, Șerban –  Boboc (Gogor 46), Ayine – Monea (Bucuroiu 56′), Olariu (Soare 74), Rodri Hernando – Babic (L. Popa 76). Antrenor: Constantin Schumacher.

CSC Șelimbăr pierde în prelungiri la Piatra Neamț (video)

 

Ultima oră