Se consumă sau nu droguri la festivalurile din Sibiu? Șeful IPJ are un răspuns categoric
Sursa foto: criminaldefencelawyers.com

În cadrul unei conferințe de presă de vineri, șeful IPJ Sibiu, Tiberiu Ivancea, a vorbit despre consumul de droguri la festivalurile din Sibiu și despre cum combate Poliția Sibiu consumul de substanțe interzise.

Șeful IPJ Sibiu a vorbit atât despre campaniile de combatere a consumului de droguri, cât și  despre grupările destructurate și arestările făcute în acest sens. „Pot să vă spun că desfășurăm în continuare activități preventive la astfel de manifestări, inclusiv cu câini. Încercăm să ținem fenomenul sub control, iar colegii mei de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate lucrează intens pe partea de combatere. La momentul de față, în cursul acestui an au fost destructurate trei grupări, a patra cred că săptămâna trecută, și au fost arestați peste 30 de infractori din aceste trei grupări. Eu cred că la momentul de față începem să stăpânim ceea ce înseamnă distribuția de substanțe psihoactive. Încă nu suntem la nivelul la care ar trebui să fim, dar lucrăm la asta cu colegii de la Crima Organizată”, a declarat Tiberiu Ivancea, șeful IPJ Sibiu.

Cât despre consumul de droguri la festivalurile din Sibiu, acesta spune că publicul țintă al acestora nu face parte din categoria consumatorilor. „Natura festivalurilor de la Sibiu nu este aceeași cu a altor festivaluri care se desfășoară în alte județe din țară. Nu cred că publicul țintă a acestor festivaluri de la Sibiu face parte din categoria consumatorilor”, a mai spus acesta.

Ultima oră