Reacția Spitalului CF Sibiu, după reținerea medicului Liliana Coldea: „Ne dezicem de astfel de fapte”

Conducerea Spitalului CF din Sibiu se dezice de faptele penale pentru care este acuzată Liliana Coldea, fostul manager al unității medicale. 

Reprezentanții Spitalului CF Sibiu au transmis, pentru AGERPRES, că regretă și se dezic de faptele penale de care este acuzată Liliana Coldea, fost manager al acestui spital.

„Spitalul General Căi Ferate Sibiu, raportat la informaţiile apărute în spaţiul public vizând săvârşirea unor fapte penale de către un medic angajat al spitalului, îşi manifestă regretul şi se dezice de astfel de fapte. Dorim să asigurăm pacienții noștri, în special, dar şi opinia publică de faptul că întregul personal al spitalului este în continuare determinat în a asigura servicii medicale de înalt profesionalism, cu respectarea moralității şi deontologiei profesionale”, a transmis Comitetul Director al Spitalului CF Sibiu pentru Agerpres.

Citește și: Cine este Liliana Coldea, medicul reținut pentru luare de mită. A fost șefă la două mari spitale din Sibiu

Medicul Liliana Coldea, având dublă specializare de internist și cardiolog, este acuzată de săvârșirea a 13 infracțiuni de luare de mită, sumele cuprinse fiind între 100 și 200 de lei.

Ultima oră