Momentul în care șoferul din Sibiu se sinucide, surprins de camere (video)

Un bărbat din Sibiu s-a sinucis miercuri seara, când a intrat cu mare viteză în semiremorca unui camion. Momentul teribil a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă.

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a murit miercuri seara după ce a intrat cu mașina pe care o conducea sub o semiremorcă parcată în afara carosabilului, pe strada Podului din Sibiu. În zonă au venit imediat echipajele medicale în speranța că viața omului poate fi salvată. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru el. 

MAI MULTE IMAGINI, AICI

Ceea ce la prima vedere a părut a fi un accident teribil s-a dovedit a fi un gest premeditat. Sursele Ora de Sibiu au declarat că șoferul a intrat în mod intenționat în coliziune cu semiremorca, având o viteză de rulare foarte mare. Bărbatul ar fi avut discuții cu soția lui cu câteva clipe înainte de tragedie, anunțând-o ce are de gând să facă. 

Momentul tragediei a fost surprins de camerele de supraveghere, iar cele constatate de martori par să se confirme. Șoferul nu a avut nici cea mai mică intenție să încetinească, neexistând urme de frânare pe asflat. 

Ultima oră