Colaborare de prestigiu pentru Interstar. Antrenorii de la Villareal vin să pregătească juniorii sibieni

Clubul spaniol de primă divizie Villarreal CF va organiza  în perioada 29 octombrie – 1 noiembrie la Sibiu un camp de pregătire rezervat juniorilor cu vârste între 7 și 14 ani. 

În anul împlinirii a 20 de ani de existență, clubul FC Interstar reușește o premieră pentru fotbalul sibian la nivel de juniori. Tehnicienii iberici de la Villareal vin în perioada 29 octombrie – 1 noiembrie chiar la Sibiu, pentru a pregăti fete sau băieți cu vârsta 7-14 ani.

YouTube video

Astfel, pentru prima dată în istoria fotbalului sibian, un mare club european, din primele șase campionate ale lumii, colaborează cu un club de juniori, în vederea desfășurării unor acțiuni menite să îmbunătățească activitatea fotbalistică.
Colaborarea dintre cele două cluburi a fost anunțată oficial de câștigătoarea ediției din 2021 a Europa Legue prin vocea căpitanului echipei de seniori, Raul Albiol.
Mulțumim clubului Villarreal pentru această oportunitate și ne dorim ca toți participanții să se bucure la maxim de ea. De asemenea mulțumim atât #FOOTBALLEVENTSSPAIN cât și lui Codruț Aioanei și Stelian Stancu pentru facilitarea organizării acestui eveniment la Sibiu” se arată în comunicatul oficial al clubului AFC Interstar Sibiu.
Toate detaliile legate de înscrierea copiilor și participare le găsiți accesând acest link. 

Ultima oră