Baroul Sibiu își schimbă logo-ul. Alexandru Suciu: "Era momentul”
(c) Daniel Filimon

În cadrul evenimentului aniversar care a marcat 150 de ani de avocatură la Sibiu, desfășurat la Sala Thalia, Alexandru Suciu, actualul decan al Baroului Sibiu, a făcut un anunț important. Instituția urmează să își schimbe sigla, ca parte a unui proces de modernizare și adaptare la cerințele actuale.

“V-am pregătit o siglă nouă, un logo nou al baroului Sibiu. Ați observat probabil din materiale că nu mai corespunde cu emblema cu care erați obișnuiți. Cred că este momentul la acest ceas aniversar să rebranduim în ceea ce privește imaginea cu care Baroul Sibiu se va afișa public” a declarat Alexandru Suciu, decanul Baroului Sibiu.

Baroul Sibiu își schimbă logo-ul. Alexandru Suciu: "Era momentul”

Baroul Sibiu își schimbă logo-ul. Alexandru Suciu: "Era momentul”
(c) Daniel Filimon

Citește și: Zeci de magistrați și avocați la simpozionul dedicat celebrării a 150 de ani de avocatură la Sibiu. Decanul Alexandru Suciu: „ Astăzi ne onorăm istoria” 

În cadrul evenimentului au fost prezenți avocați în activitate, avocați retrași din profesie, reprezentanți ai mediului juridic, mai mulți decani din țară, dar și reprezentanți ai puterii administrative, printre care și Primarul Sibiului, Astrid Fodor.

Tot în cadrul ceremoniei de deschidere a avut loc o premiere a membrilor deosebiți și foștilor decani ai instituției, printre care fostul Ministru de Interne, Gavril Dejeu, și magistrați celebri ai Sibiului.

Citește și: Fostul Ministru de Interne, Gavril Dejeu, și magistrați celebrii ai Sibiului, premiați la un eveniment special la „Thalia”

Ultima oră