Moment atipic la ședința de joi de la Consilul Județean Sibiu. A început cu o ”pauză de operă” (video)

Ședința Consiliului Județean Sibiu a început joi, cu „o pauză de operă”, așa cum a spus președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean.

Consilierii județeni au avut parte de o surpriză joi, în cadrul ședinței ordinare de la finele lunii septembrie. Artiști care vor concerta la „Sibiu Opera Festival” au oferit un mic spectacol consilierilor județeni.

„Este extrem de onorant să ne aflăm aici pentru o decizie în armonie. Festivalul de Operă de la Sibiu este unul dintre cele mai importante evenimente din țară. Așadar, mergând pe această nișă extraordinară, ne-am gândit că acest festival, care va a avea spectacole de operă, în prima parte va avea tinere voci. Această perspectivă este unică. Începem cu tinerii care se pregătesc pentru partea a doua a festivalului”, a spus Claudia Robu, director artistic al Festivalului Sibiu Opera.

Moment atipic la ședința de joi de la Consilul Județean Sibiu. A început cu o ”pauză de operă” (video)

Cea de a XXIII-a ediție Sibiu Opera Festival are loc în perioada 26 septembrie – 12 octombrie 2024, cu participarea Operei Naționale București, Operei Naționale Române Iași, Operei Naționale Române Cluj-Napoca, Teatrului de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța, Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” Galați și, desigur, a Filarmonicii de Stat Sibiu.

Ultima oră