Măldărășanu știe cum poate Sibiul să ia 3 puncte cu Petrolul. A găsit slăbiciunile adversarilor

Antrenorul echipei FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu a susținut joi o conferință de presă, în care a prefațat meciul de vineri, de la Ploiești, cu Petrolul. 

Echipa lui Marius Măldărășanu nu a adunat decât un punct extern în acest sezon, fiind formația cu cel mai slab bilanț în deplasare. Ultima victorie a sibienilor în deplasare în SuperLiga datează din 12 mai, 3-1 la FCU 1948 Craiova.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Marius Măldărășanu avertizează asupra faptului că Petrolul Ploiești încasează greu gol pe teren propriu. ”Toți antrenorii spunem că orice meci este greu, e o realitate, sezonul acesta pare mai echilibrat decât cel precedent, tot din cauza echipelor mari, care au pierdut puncte și atunci este o distanța foarte mică între fiecare loc în clasament. Petrolul este una din echipele aflate pe loc de play-off în acest moment, are una dintre cele mai bune defensive, a luat un singur gol acasă, chiar în meciul trecut, contra Farului. E adevărat, marchează mai puțin decât alte echipe, dar are o defensivă greu de depășit, va trebui multă mișcare, dar și atenție, pentru că sunt o echipă reactivă, le place tranziția pozitivă, nu le place atacul pozițional. Contează și cum vom evolua noi, contează și aportul publicului, dacă îi va împinge de la spate. Suntem pe un trend bun, avem patru meciuri fără înfrângere, asta ne dă încredere. Venim după un egal contra unei echipe foarte bune, CFR Cluj, dacă nici astfel de rezultate nu îți dau încredere, atunci ce îți poate da?” a declarat Marius Măldărășanu

Sibienii urcă automat pe loc de play-off dacă câștigă vineri la Ploiești, pentru că o devansează pe Petrolul.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

În premieră, din lotul celor de la FC Hermannstadt  va face parte și luxemburghezul Vaha Selimovic, care va fi rezervă.  ”Avem probleme cu Biceanu, el are o pubalgie, Căbuz a avut probleme la umăr, încă nu este refăcut. Selimovic va fi cu noi în lot, intră și el în atmosfera grupului. Este foarte nerăbdător și cu toții așteptăm să fie un jucător de bază, dar trebuie să poată 100% și din punct de vedere fizic, deocamdată nu este la un nivel optim” a menționat tehnicianul.

Echipă probabilă FC Hermannstadt: Muțiu – Oroian, Găman, Ionuț Stoica, Goncalves – Murgia, Ivanov – Balaure, Deaconu, Ianis Stoica – Chițu. Antrenor: Marius Măldărășanu

 

 

Ultima oră