FC Hermannstadt i-a propus prelungirea contractului lui Măldărășanu. Ce răspuns a dat antrenorul (video)

Acționarul principal al FC Hermannstadt, Claudiu Rotar a deschis joi dimineață discuțiile cu antrenorul Marius Măldărășanu, propunându-i să semneze prelungirea contractului care se încheie vara anului viitor. 

Antrenorul celor de la FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu este în al patrulea sezon pe banca echipei sibiene, iar contractul său se termină la vară. Claudiu Rotar, acționarul clubului l-a înștiințat înaintea jocului de la Ploiești că este dorit în continuare pe malul Cibinului.

Marius Măldărășanu a pasat subiectul, ca un veritabil fost mijlocaș de națională, iar discuțiile vor continua pe viitor. ”Joi dimineață mi-a zis Claudiu Rotar ceva, dar nu îmi e capul să mă gândesc la asta, vineri avem meciul cu Petrolul, am discutat și alte probleme visavis de echipă. Trebuie să fiu corect, să recunosc că Claudiu mi-a propus, dar nu este o prioritate acuma. Știți ce se întâmplă, poți să ai contract pe 5 ani și să pleci în 2 luni, nu neapărat te ține un contract undeva, ci alte lucruri” a spus Măldărășanu.

”Am primit sfaturi să nu semnez, ca să plictisește lumea”

Tehnicianul a discutat subiectul și zilele trecute, la Total SportFm, când a recunoscut că a primit multe sfaturi de a nu prelungi acordul cu Sibiul, ca să nu se plictisească lumea.  De asemenea, Măldărășanu subliniază că o schimbare pe viitor îi poate fi benefică, dar deciziile finale sunt luate cu inima.

”Am plecat pe al patrulea am, încă nu l-am terminat. Nu vreau să mă gândesc că, Doamne ferește, se poate ajunge iar la altă discuție legată de o eventuală schimbare. Ăsta e fotbalul, știu la ce m-am înhămat. Sunt conștient de cum sunt ca om, cât muncesc, lucrurile oricât de rele ar fi, se vor așeza. Așa se întâmplă în fotbal. Mi-au dat și alții sfaturi, să nu semnez, să nu mai prelungesc, că se plictisește lumea. E posibil să ajungi și în astfel de situație, dar riscul cel mai mare ar fi o blazare a mea, însă nu se pune problema. O schimbare poate fi benefică carierei mele, acum nu știu, consider că, în general, mișcările pe care le-am făcut, le-am făcut cu inima. Eu nu fac un pas dacă nu simt că lucrurile sunt în regulă. Încerc să judec, să nu fac spontan când e o decizie importantă”, a declarat Măldărășanu pentru sursa citată.

Ultima oră