Accidentul de pe strada Podului a fost premeditat. Gestul șoferului înainte să se sinucidă (video)

Un accident teribil a avut loc, miercuri seara, pe strada Podului din Sibiu. Un șofer a intrat cu mașina sub semiremorca unui camion. Ceea ce părea a fi un accident nefericit, s-a dovedit a fi un gest premeditat. 

Accidentul de pe strada Podului a fost premeditat. Gestul șoferului înainte să se sinucidă (video)

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a murit miercuri seara după ce a intrat cu mașina pe care o conducea sub o semiremorcă parcată pe strada Podului din Sibiu. În zonă au venit imediat echipajele medicale în speranța că viața omului poate fi salvată. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru el. „Un autoturism a intrat sub remorca unui TIR, se efectuează manevre de descarcerare pentru o victimă, din autoturism. Din nefericire persoana de sex masculin în vârstă de aproximativ 37 de ani prezintă leziuni incompatibile cu viața, medicul declarând decesul”, a transmis, miercuri seara, Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. 

Ceea ce la prima vedere a părut a fi un accident teribil s-a dovedit a fi un gest premeditat. Sursele Ora de Sibiu au declarat că șoferul a intrat în mod intenționat în coliziune cu semiremorca, având o viteză de rulare foarte mare. Bărbatul ar fi avut discuții cu soția lui cu câteva clipe înainte de tragedie, anunțând-o că are în plan să își pună capăt zilelor. 

Martorii aflați la fața locului au declarat că șoferul nu a avut nici cea mai mică intenție să încetinească, neexistând urme de frânare pe asflat. 

Bărbatul avea 37 de ani, era căsătorit și avea o fetiță. Familia se pregătește acum de înmormântare. 

În ultima săptămână, trei bărbați din județul Sibiu, cu vârste de peste 35 de ani, căsătoriți și cu copii, au decis să își pună capăt zilelor. 

Citește și: Destinul tragic al bărbatului găsit mort în pădure la Cisnădioara

Citește și: Bărbatul călcat de tren sâmbătă în Ștrand: Anchetatorii iau în calcul mai multe variante

Ultima oră