Accident la ieșirea din Brateiu. Pietonul lovit de mașină a murit la spital

Joi dimineață, în jurul orei 07:00, a avut loc un tragic accident rutier. Acesta s-a petrecut pe Drumul Național 14, la ieșirea din localitatea Brateiu, spre Sighișoara.

Conform informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sibiu, Elena Welter, un bărbat de 55 de ani, din Dumbrăveni, a fost lovit de o autoutilitară în timp ce traversa neregulamentar drumul național, fără să se asigure.

Autoutilitara era condusă de un bărbat de 45 de ani, din județul Hunedoara, care se deplasa spre Sighișoara. În urma impactului, pietonul a fost transportat de urgență la spital, fiind conștient în momentul preluării de către echipajele medicale. Cu toate acestea, starea sa s-a agravat ulterior, bărbatul pierzându-și viața la spital.

Traficul în zonă nu a fost afectat de incident, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului.

Accidentul ridică încă o dată problema traversării neregulamentare pe drumurile publice, o cauză frecventă a accidentelor rutiere grave. Acesta subliniază importanța vigilenței atât din partea pietonilor, cât și a șoferilor.

Ultima oră