Paradă spectaculoasă în Sibiu: Mașini clasice cu șoferi la patru ace în sprijinul unei cauze caritabile
Sursa: gentlemansdrive.com

Sibiul este, weekend-ul acesta, gazda unui eveniment spectaculos. Posesorii de autovehicule de epocă se vor urca la volan, îmbrăcați la patru ace, și vor defila către Cisnădioara în sprijinul unei cauze caritabile. 

Anul acesta, în 29 septembrie, în toată lumea are loc un eveniment de mare amploare. Distinguished Gentleman’s Drive aduce la Sibiu o paradă pe patru roți, cu mașini clasice, conduse de gentlemani îmbrăcați în ținute de gale. Evenimentul are scop caritabil. 

„Evenimentul constă într-o paradă de automobile clasice, unde posesorii în ținută de gală defilează cu scopul de a transmite un mesaj cu privire la prevenția și tratarea unor maladii care afectează bărbații, în speță cancerul de prostată și testicular, precum și depresia și prevenția suicidului în rândul bărbaților. Statistic, 510.000 de bărbați se sinucid anual, asta însemnând unul în fiecare minut”, transmite Ovidiu Popârțan, în calitate de host al evenimentului de la Sibiu. 

Paradă spectaculoasă în Sibiu: Mașini clasice cu șoferi la patru ace în sprijinul unei cauze caritabile
Sursa: gentlemansdrive.com

Șoferii își vor da întâlnire în Piața Mare a Sibiului începând cu ora 10:00 și vor porni defilarea către Cisnădioara. În cadrul evenimentului, se vor strânge inclusiv fonduri destinate cercetării în domeniul tratării și prevenției bolilor ce afectează bărbații. 

Posesorii de autovehicule clasice, mai vechi de 40 de ani, se pot înscrie la paradă AICI.

Sibiul este primul oraș din România care s-a alăturat mișcării Distinguished Gentleman’s Drive (DGD) în anul 2023. În prezent, în România sunt găzduite două raiduri, în orașul de pe Cibin și în București.

Ultima oră