Destinul tragic al bărbatului găsit mort în pădure la Cisnădioara. Călin avea 36 de ani

Un bărbat din Sibiu a fost găsit decedat, marți, în pădurea de la Cisnădioara. Trupul neînsuflețit a fost descoperit de polițiștii și jandarmii care au plecat în căutarea lui după ce soția l-a dat dispărut. Tragedia a adus o durere de nedescris rudelor care acum se pregătesc de înmormântare. 

Alarma s-a dat în cursul după-amiezii de marți. O femeie a sunat la 112, anunțând că nu mai poate lua legătura cu soțul ei. Potrivit surselor judiciare, aceasta a declarat că a vorbit ultima oară cu el în jurul orei 11:00, iar de atunci nu i-a mai răspuns la telefon. Aceleași surse au declarat că soția a reușit să îi depisteze locația cu ajutorul telefonului mobil, astfel că i-a trimit pe polițiști și jandarmi în locul unde el și-a abandonat mașina. 

Peste 50 de polițiști, jandarmi și pompieri, însoțiți de câini de urmă, au pornit în căutarea omului. Mașina lui a fost găsită pe drumul județean dintre Sibiu și Cisnădioara, așa cum le-a comunicat femeia, iar telefonul lui mobil era înăuntru. Oamenii legii au împânzit apoi pădurea, au cercetat fiecare loc, iar după aproximativ două ore, în jurul orei 14:30, l-au găsit. 

Din nefericire, bărbatul era decedat. El a ales să își pună capăt zilelor și s-a sinucis. Unele surse au declarat pentru Ora de Sibiu că bărbatul ar fi suferit de depresie, în timp ce altele au precizat că nu avea nicio problemă, ba mai mult, avea planuri de viitor și își construia, alături de familie, o casă. 

Familia se pregătește acum de înmormântare. Trupul neînsuflețit al sibianului a fost dus la capelă, slujba de înmormântare urmând să aibă loc în 27 septembrie, potrivit unui anunț public făcut de soția lui. 

Călin avea 36 de ani, era căsătorit și avea un copil. 

Citește și: Trupul sibianului dat dispărut, găsit în pădure. Imagini de la căutări

Ultima oră