Vești noi despre starea lui Căbuz. ”Măldă” a decis pe cine bagă în poartă cu Petrolul
Foto: Sportul Ilustrat

După prestația excelentă din etapa trecută, contra celor de la CFR Cluj, portarul de la FC Hermannstadt, Vlad Muțiu (29 ani) are șanse mari să fie titular și etapa viitoare, vineri, la Ploiești. 

Portarul titular în startul acestui sezon la FC Hermannstadt, Cătălin Căbuz a fost indisponibil în ultimul meci al echipei, cel de la Sibiu, 0-0 cu CFR Cluj.

La primul meci ca titular în acest campionat, Vlad Muțiu a făcut un meci excelent contra CFR-ului, fiind practic omul meciului.

Cătălin Căbuz a fost refăcut de staff-ul medical de la FC Hermannstadt după inflamația la claviculă care l-a ținut pe tușă o săptămână și acum se antrenează normal.

Totuși, după paradele contra clujenilor, Muțiu este favorit să fie titular și în meciul următor, de la Ploiești, cu Petrolul, chiar dacă Căbuz este refăcut. În mod normal, după ce a profitat din plin de șansa sa, Muțiu continuă între buturile celor de la FC Hermannstadt, cât timp prestațiile lui vor fi la înălțime.

CITEȘTE ȘI: Un fundaș de la FC Hermannstadt, în echipa ideală a etapei din Superliga

Din 2021 la Sibiu, Vlad a mai jucat la Unirea Târlungeni, Dinamo București, CSM Rm. Vâlcea, CS Afumați, Farul Constanța și U Cluj.

Meciul din etapa 11 a Superligii, Petrolul Ploiești – FC Hermannstadt se dispută vineri, 27 septembrie, de la ora 18.00 pe Stadionul ”Ilie Oană”

Vești noi despre starea lui Căbuz. ”Măldă” a decis pe cine bagă în poartă cu Petrolul

 

 

Ultima oră