Un fundaș de la FC Hermannstadt, în echipa ideală a etapei din Superliga

Fundașul echipei FC Hermannstadt, Valerică Găman a fost inclus în echipa ideală a etapei a 10-a din Superligă, care a fost întocmită de către specialiștii de la Liga Profesionistă de Fotbal. 

FC Hermannstadt a depășit cu bine jocul de sâmbătă, de la Sibiu, contra CFR Cluj, scor 0-0. Dominată clar în prima repriză de clujeni, echipa lui Marius Măldărășanu a echilibrat complet jocul în partea secundă.

”Valerică Găman (FC Hermannstadt) – A făcut faţă cu brio atacurilor adverse. Experienţa sa este un mare avantaj pentru sibieni în sezonul curent” este postarea dată publicității de Liga Profesionistă de Fotbal.

CITEȘTE ȘI: Vești noi despre starea lui Căbuz. ”Măldă” a decis pe cine bagă în poartă cu Petrolul

Portarul Vlad Muțiu și ambii fundași centrali, Ionuț Stoica și Valerică Găman au jucat excelent pentru FC Hermannstadt sâmbătă, în 0-0 cu CFR Cluj. Oricare dintre aceștia putea fi inclus în echipa ideală a rundei.

După 10 etape, Sibiul este pe locul 7 în Superliga, cu 13 puncte din 10 jocuri, la două puncte în spatele locului 6, ocupat de Petrolul.

Astfel, dacă va câștiga vineri la Ploiești, echipa de pe malul Cibinului va urca în premieră în acest sezon pe loc de play-off, indiferent de celelalte rezultate ale etapei a 11-a.

Un fundaș de la FC Hermannstadt, în echipa ideală a etapei din Superliga

Ultima oră