Știm când se deschide Târgul de Crăciun din Sibiu. Se extinde în alte două locații din centrul orașului

Organizatorii Târgului de Crăciun de la Sibiu au anunțat care este perioada de desfășurare a celui mai așteptat eveniment al iernii! Anul acesta, cea de-a 17-a ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu va începe mai devreme decât anul trecut și va dura mai mult.

Cel mai așteptat eveniment al iernii debutează în aproape două luni. Târgul de Crăciun de la Sibiu, recunoscut pentru frumusețea lui în toată țara, dar și în afara granițelor țării, se va desfășura în perioada 15 noiembrie 2024 – 5 ianuarie 2025.

Târgul de Crăciun din Sibiu a devenit unul dintre cele mai importante evenimente în fiecare an, iar ediția 2024 se anunță a fi una impresionantă și plină de surprize, anunță organizatorii. Spre deosebire de anul trecut, Târgul de Crăciun se va extinde în alte două locații, respectiv în Piața Mică și Piața Huet. „Anul acesta Târgul de Crăciun se va extinde în Piața Mică și în Piața Huet. Nu este vorba că vor fi mai multe căsuțe, ci vor fi experiențe noi”, a transmis Andrei Drăgan, organizatorul Târgului de Crăciun de la Sibiu.

Debutând pe data de 15 noiembrie, ediția 2024 se va desfășura pe parcursul a câtorva săptămâni și va aduce cu ea o serie de noutăți și momente speciale care promit să facă din târg o experiență de neuitat pentru toți cei care îl vizitează.

Deschis pentru prima dată în anul 2007, anul Sibiului în calitate de Capitală Culturală Europeană, Târgul de Crăciun a ajuns cunoscut la nivelul întregii țări pentru amploarea și tradiția creată. Printre atracțiile din Târgul de Crăciun se numără patinoarul, roata panoramică, trenulețul turistic, parcul de distracții pentru copii și caruselul. 

 

Ultima oră