Bărbatul dispărut în pădure la Cisnădioara e de negăsit. Zeci de polițiști și jandarmi au împânzit zona (video, foto)

S-a dat alarma în Sibiu după ce o femeie a sunat la 112 și a anunțat că soțul ei a dispărut în pădurea de la Cisnădioara. Zeci de polițiști și jandarmi, însoțiți de câini pregătiți pentru astfel de cazuri, încearcă să îl găsească pe bărbat. 

UPDATE

Din nefericire, bărbatul a fost găsit decedat în pădure. Acesta avea 36 de ani. (DETALII AICI)

ȘTIREA INIȚIALĂ

O femeie a sesizat poliția, în jurul orei 12:30, anunțând că soțul ei și-a abandonat mașina pe drumul județean care leagă Sibiul de Cisnădioara și a dispărut. De îndată, zona a fost împânzită de zeci de polițiști, jandarmi și câini de urmă. 

Citește și: Alertă în pădure la Cisnădioara. Bărbat dispărut

Bărbatul dispărut în pădure la Cisnădioara e de negăsit. Zeci de polițiști și jandarmi au împânzit zona (video, foto) Bărbatul dispărut în pădure la Cisnădioara e de negăsit. Zeci de polițiști și jandarmi au împânzit zona (video, foto)

Primele date arată că bărbatul ar fi intrat în pădurea de la Cisnădioara, astfel că zeci de polițiști și jandarmi au început căutările aici, încercând să acopere o suprafață cât mai mare, aria de căutare fiind extinsă atât spre Sibiu, cât și spre Cisnădioara. Participă la aceste căutări inclusiv pompieri și „mascați”. 

Bărbatul dispărut în pădure la Cisnădioara e de negăsit. Zeci de polițiști și jandarmi au împânzit zona (video, foto) Bărbatul dispărut în pădure la Cisnădioara e de negăsit. Zeci de polițiști și jandarmi au împânzit zona (video, foto) Bărbatul dispărut în pădure la Cisnădioara e de negăsit. Zeci de polițiști și jandarmi au împânzit zona (video, foto)

Pădurea Cisnădioara este survolată inclusiv de un elicopter.

Mai mulți membri ai familiei bărbatului se află și ei la fața locului, așteptând cu disperare vești din partea oamenilor legii. 

Bărbatul dispărut în pădure la Cisnădioara e de negăsit. Zeci de polițiști și jandarmi au împânzit zona (video, foto)

Potrivit polițiștilor aflați la fața locului, căutările vor continua până când bărbatul va fi găsit. 

Ultima oră