Artista Andreea Bălan i-a pregătit o surpriză sibianului Victor Cornea de ziua acestuia

Tenismenul sibian Victor Cornea a împlinit marți vârsta de 31 de ani, iar iubita sa, artista Andreea Bălan i-a pregătit o surpriză. 

Sibianul Victor Cornea și-a aniversat marți ziua de naștere alături de iubita sa, Andreea Bălan și de fetițele acesteia, Ella și Clara.  Tenismenul a primit din partea iubitei sale un tort verde cu tematică de tenis. Andreea Bălan și fetițele sale  l-au așteptat pe sărbătorit cu tortul și i-au cântat „La mulți ani”. De asemenea, fetițele i-au pregătit o inimioară construită din mingi de tenis.

Artista Andreea Bălan i-a pregătit o surpriză sibianului Victor Cornea de ziua acestuia

Într-o postare video pe paginile de socializare ale Andreei Bălan, Victor Cornea a dezvăluit și care a fost dorința sa atunci când a suflat în lumânări: ”iubirea supremă” a spus tenismenul originar din Sibiu.

Victor Cornea ocupă locul 81 în topul la dublu dat publicității de ATP.

Mesajul Andreei Bălan: ”Fericirea alături de tine nu are limite”

De asemenea, artista Andreea Bălan a postat pe paginile de socializare și un mesaj special pentru sărbătoritul zilei, Victor Cornea.

”Azi este ziua de naștere a sufletului meu pereche, omul minunat care mă face să mă simt cea mai fericită, împlinită, liniștită și iubită femeie de pe pământ. Victor Cornea, te iubim și sunt recunoscătoare până la stele pentru iubirea pe care ne-o oferi în fiecare clipă. Căldura ta sufletească, seninătatea, empatia și grija cu care ne îmbrățișezi mereu, ne echilibrează, ne liniștește și ne oferă familia mult visată. Fericirea alături de ține nu are limite.  Azi e ziua ta și îți dorim toată iubirea din univers, sănătate și claritate să îți poți îndeplini toate visurile.
Tot ce ai realizat până acum este de neprețuit și în continuare îți doresc și meriți să fii pe cele mai înalte culmi ale succesului și voi fi alături de ține la fiecare pas. Ai adus în viață noastră iubirea și pacea de care aveam atâta nevoie. Îți mulțumesc din toată inima pentru tot”, i-a transmis Andreea Bălan iubitului său prin intermediul paginilor de socializare.

Artista Andreea Bălan i-a pregătit o surpriză sibianului Victor Cornea de ziua acestuia

Ultima oră