Alertă în pădurea de la Cisnădioara. Zeci de polițiști caută un bărbat dat dispărut de soție (update)

Mai multe echipaje de poliție au împânzit drumul dintre Sibiu și Cisnădioara în după-amiaza zilei de marți. Oamenii legii caută un bărbat dispărut. 

UPDATE 2

Din nefericire, bărbatul a fost găsit decedat în pădure. Acesta avea 36 de ani. (DETALII AICI)

UPDATE 1

Peste 50 de polițiști, jandarmi, pompieri și câini îl caută pe bărbatul dispărut în pădure la Cisnădioara. Zona este survolată și de un elicopter. (Detalii și imagini, AICI)

ȘTIREA INIȚIALĂ

O femeie a sesizat poliția anunțând că soțul ei și-a abandonat mașina pe drumul județean care leagă Sibiul de Cisnădioara și a dispărut. De îndată, zona a fost împânzită de polițiști și jandarmi. Omul este căutat de mai multe echipaje prin pădure.

„La data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 12.32, prin apel 112, o femeie a solicitat sprijinul forțelor de ordine pentru găsirea soțului, care și-ar fi abandonat autoturismul pe DJ 106D, Sibiu – Cisnădioara, plecând într-o direcție necunoscută. La fața locului s-au deplasat în regim de urgență polițiști și jandarmi, care efectuează în prezent căutări ale persoanei în cauză”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Revenim cu detalii!

Ultima oră