Accidentul de pe A1 de la Apoldu de Jos cu 44 de persoane implicate. Bărbatul rănit, lovit de o chitară
foto: arhivă

Accidentul de pe autostrada A1, din zona localității Apoldu de Jos, petrecut duminică, în care au fost implicați 44 de oameni, s-a soldat cu rănirea unei persoane care a ajuns la spital. Ceilalți pasageri, aflați într-un autocar, și-au putut continua drumul spre casă. 

Accidentul s-a produs duminică între un autocar și un autoturism pe fondul nepăstrării distanței de siguranță. Autocarul s-a izbit de mașina aflată în fața sa.

Echipajele medicale venite în sprijin au acordat îngrijiri medicale unei singure persoane, în vârstă de 44 de ani, pasager în autoturism pe bancheta din spate, care s-a rănit după ce a fost lovit de o chitară aflată în portbagaj.

Autocarul transporta enoriași 

În autocarul implicat în accident se aflau șoferul și alți 42 de oameni aflați în pelerinaj. Aceștia erau din București și se întorceau de la o mănăstire. 

Din fericire, niciunul dintre ei nu a fost rănit, astfel că nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Oamenii au putut să își continue drumul spre casă, imediat după finalizarea cercetărilor la fața locului, cu același autocar. 

Ultima oră