Revenire spectaculoasă la CSU Sibiu a unui jucător de bază din sezonul trecut

Conducătorul de joc Jay Threatt revine la BC CSU Sibiu, chiar înainte de startul noului sezon al Ligii Naționale masculine de baschet. 

Jay Threatt a fost o piesă importantă din angrenajul echipei sibiene în sezonul precedent. Americanul revine pentru a suplini problemele medicale din lot, acolo unde bosniacul Filip Adamovic este accidentat și nu se știe când va reveni.

În stagiunea trecută, Jay a avut 22 de apariții pentru BC CSU Sibiu în Liga Națională și a înregistrat cifre statistice de 15.5 puncte, 4.7 pase decisive și 2.8 recuperări. El a avut procentaje de 50.8% de la 2 puncte, 40.9% de la 3 puncte și 81.3% de la linia de libere.

Jay are o carieră bogată în spate evoluând de-a lungă anilor la Heidelberg, BC Nokia, CSM Galați, Sopron KC, Poitiers, Denain-Voltaire, Pieno Zvaigzdes, Stal Ostrow, Sponja, Pau-Orthez, King Szczecin, BC Larissa, Yilli, FC Porto și Rapid București.

”Baschetbalistul american a semnat o înțelegere pe perioadă determinată cu BC CSU Sibiu și a venit pentru a suplini absențele din lotul echipei noastre, cauzate de problemele de ordin medical” se specifică în comunicatul clubului sibian.

Mai sunt bilete la CSU – Corona

CSU dispută luni, 23 septembrie, de la ora 19.00, primul meci din noul sezon al Ligii Naționale, în Sala Transilvania, cu Corona Brașov. Meciul va fi televizat în direct pe Digi Sport 3 și Prima Sport 2. Bilete sunt disponibile pe platforma Bilete.ro, accesând acest link.

Copiii până la 6 ani au intrarea gratuită, fără a avea loc rezervat. Pentru copiii cu vârsta de peste 6 ani se pot achiziționa bilete la jumătate de preț, cu loc rezervat, la Tribunele A sau B.

Revenire spectaculoasă la CSU Sibiu a unui jucător de bază din sezonul trecut

Ultima oră