Bătaie între două clanuri în Capitală. Au intervenit peste 400 de polițiști și jandarmi (video)
foto RomâniaTV.ro

Un incident violent între două grupuri rivale a avut loc recent în orașul Pantelimon, provocând mobilizarea rapidă a peste 400 de polițiști și jandarmi pentru a restabili ordinea.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov (IPJ Ilfov), conflictul a izbucnit pe fondul unor tensiuni între două familii, legate de relația dintre un bărbat și o femeie.

Conform autorităților, în urma altercației, 19 persoane au fost identificate ca fiind implicate. După intervenția rapidă a forțelor de ordine, 12 dintre acestea au fost conduse la unitatea de poliție pentru audieri. De asemenea, au fost efectuate audieri maraton pe parcursul întregii nopți, iar șase persoane au fost reținute de procurori.

Trei dintre participanți urmează să fie audiați, iar patru persoane rănite sunt în prezent internate în spitale pentru investigații medicale, fiind sub paza polițiștilor, scrie Digi24.

Pentru a asigura un climat de ordine și siguranță, poliția și jandarmeria au intensificat prezența în zonă. Au fost organizate filtre la toate intrările și ieșirile din localitate, iar Poliția Capitalei a desfășurat filtre suplimentare în sectoarele 2 și 3.

„În urma verificărilor, am ridicat mai multe arme albe și obiecte interzise de la participanți la conflict”, a declarat un purtător de cuvânt al IPJ Ilfov. Activitățile de control au inclus oprirea și verificarea mai multor autovehicule, iar în cazul unui autoturism în care se aflau șase persoane, au fost descoperite diverse obiecte interzise.

YouTube video

Ultima oră