Accident între un autocar și o mașină mică pe A1 la Apoldu De Jos. O persoană dusă la spital (update)

Un accident rutier grav s-a produs pe A1, la km 275, pe sensul Sebeș – Sibiu, în apropierea localității Apoldu de Jos, unde un autocar și un autoturism au fost implicate într-o coliziune.

Actualizare

”În timpul conducerii autocarului în care se aflau 41 de pasageri, un bărbat de 50 de ani din București nu a păstrat distanța de siguranță și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 68 de ani din județul Brăila. În urma impactului, un pasager de 44 de ani din autoturism a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital în stare conștientă.” transmite Elena Walter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

Forțele au ajuns la fața locului. În accident sunt implicate un număr total de 44 de persoane. O persoană are nevoie de îngrijiri medicale și va fi transportată la UPU Sibiu. Celelalte de 43 de persoane nu necesită îngrijiri medicale.

Știre inițială

Circulația în zonă este îngreunată. ISU Sibiu a intervenit de urgență, mobilizând trei echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială de stingere, o autospecială de transport pentru victime multiple și două ambulanțe SAJ.

A fost activat Planul Roșu de intervenție. Intervenția este în desfășurare, iar autoritățile vor reveni cu informații suplimentare pe măsură ce situația evoluează.

Ultima oră