Porci uciși de un urs într-o gospodărie la Porumbacu de Sus: ”A rupt poarta, geamurile” (foto)

Un sibian s-a trezit sâmbătă dimineața cu șapte porci morți după ce un urs a intrat în gospodărie și a făcut prăpăd în grajdul omului.

Nu este prima dată când ursul coboară în satul Porumbacu de Sus în căutare de hrană. Chiar dacă zona este frecventată de turiști, urșii nu se mai tem de gălăgie și își fac tot mai des apariția.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă dimineața, în jurul orei 5:30. Sibianca a sunat la Poliție pentru a anunța autoritățile, însă acestea, obișnuite cu astfel de evenimente, au sosit abia după o oră și jumătate.

Reprezentanții ocolului silvic și cei ai primăriei au ajuns după aproximativ două ore.

„În jurul orei 5:30, a venit cumnatul meu să mă trezească, spunând că un urs a intrat în gospodărie, a rupt poarta, geamurile de la grajduri și a omorât șapte porci. Autoritățile au venit după o oră și jumătate, iar primăria și ocolul silvic au apărut după aproape două ore”, a declarat sibianul.

Porci uciși de un urs într-o gospodărie la Porumbacu de Sus: ”A rupt poarta, geamurile” (foto) Porci uciși de un urs într-o gospodărie la Porumbacu de Sus: ”A rupt poarta, geamurile” (foto) Porci uciși de un urs într-o gospodărie la Porumbacu de Sus: ”A rupt poarta, geamurile” (foto) Porci uciși de un urs într-o gospodărie la Porumbacu de Sus: ”A rupt poarta, geamurile” (foto) Porci uciși de un urs într-o gospodărie la Porumbacu de Sus: ”A rupt poarta, geamurile” (foto)

Ultima oră