CSC Șelimbăr, remiză acasă cu FC Voluntari (video)

CSC 1599 Șelimbăr a remizat sâmbătă la Cisnădie, scor 0-0 în disputa cu FC Voluntari, în etapa 7 din Liga 2. 

”Călăreții roșii” au făcut la Cisnădie un joc bun contra Voluntariului, una din favoritele la promovarea în primul eșalon. Ilfovenii îl au pe bancă pe Claudiu Niculescu, fostul antrenor al șelimbărenilor, iar în componență au mai mulți foști jucători ai echipei sibiene.  Dintre aceștia, doar Gîț și Crișan au fost titulari sâmbătă pentru Voluntari.

Gazdele au început bine și Bucuroiu a fost aproape de gol în minutul 3, când a tras în bară. Apoi, ibericul Rodri are și el o șansă bună, dar trage în plasa laterală.

În startul reprizei secunde, Rodri Hernando ratează o ocazie uriașă, singur cu poarta goală în 2 metri lateral stânga, dar ibericul a tras peste.

S-a terminat 0-0, un rezultat bun pentru actuala trupă a lui Constantin Schumacher. Notabil este și faptul că locuitorii comunei Șelimbăr, copiii cu vârsta de până la 14 ani, cât și persoanele aflate la pensie au avut intrarea gratuită la Tribuna 2!

Cu 6 puncte din 7 etape, CSC Șelimbăr este pe locul 16 în eșalonul secund, care cuprinde acum 22 de formații.

CSC Șelimbăr: Măluțan – Buzan, Gherman, Natea, Șerban – Olariu, Boboc (Ayine 46′) – Monea (Nerukh 63′), Rodri Hernando, Bucuroiu (Gogor 73′) – Babic. Antrenor: Constantin Schumacher

CSC Șelimbăr, remiză acasă cu FC Voluntari (video)

 

Ultima oră