Borussia Sibiu se califică în finala EMF Eurocup la minifotbal

Borussia Sibiu  joacă sâmbătă în finala EMF Eurocup la minifotbal cu muntenegrenii de la Dadi Gradnja Podgorica.

Vineri seara, în sferturile de finală ale turneului din Bulgaria, Borussia Sibiu a câștigat împotriva Rising Prospect Košice, scor 3-2, după un meci tensionat și echilibrat. Condusă cu 0-2, echipa sibiană a întors rezultatul și a câștigat la final cu 3-2.
Sâmbătă dimineața, în semifinale, Borussia a trecut de Plvelja Podgorica din Muntenegru, la loviturile de la 7 metri, după 1-1 în timp regulamentar. Portarul Dragoș Varga a parat două lovituri de pedeapsă.
”A fost un joc foarte dificil, s-a acumulat oboseala din toate aceste zile, mai ales după sferturile de finală de vineri seara. Am ajuns la penaltyuri și ne-am făcut treaba cât se poate de bine, acum jucăm a doua finală consecutivă. Ar fi extraordinar și pentru noi să câștigăm din nou, acesta este obiectivul, sper să îi facem fericiți pe toți cei care ne susțin și să facem istorie. O să fie o finală interesantă, ne vom face treaba cât putem de bine” a declarat Dragoș Varga, portarul sibienilor.
Sibienii vor juca din nou pentru marele trofeu, sâmbătă, de la ora 19:30, contra unei alte echipe din Muntenegru, Dadi Gradnja Podgorica.
Borussia Sibiu este deținătoarea trofeului EMF Cup.

Ultima oră