Un jucător de la FC Hermannstadt, convocat la echipa națională (video)

Fundașul central de la FC Hermannstadt, Vahid Selimovic (27 ani) a fost convocat la naționala Luxemburgului, deși nu este refăcut complet în urma unei accidentări. 

Vahid Selimovic a suferit o fractură la laba piciorului în timpul unui antrenament din cantonamentul de la Bolu (Turcia) și nu a apucat încă să debuteze la FC Hermannstadt. Fundașul central s-a pregătit fără a forța în această săptămână alături de echipă, iar de săptămâna viitoare s-ar putea antrena la intensitate maximă.

YouTube video

”Am înțeles că a venit și o convocare pe numele lui, probabil o va onora, nu știm. Poate vor vorbi la nivel de conducere, pentru că el nu are niciun minut și nu știm dacă va intra până la următoarea întrerupere pentru echipele naționale. Era bine să fi prins măcar un meci amical, dar nu știm încă, vom vedea. Cred că săptămâna viitoare va intra normal” a anunțat antrenorul de la FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu.

Luxemburghezul Vahid Selimovic a fost crescut la academia clubului francez Metz, după care a mai jucat la Apollon Limasol (Cipru), OFI Crete (Grecia), ND Gorica (Slovenia) și Zeljeznicar (Bosnia)

Ultima oră