Spitalul Militar primește „Drapelul de luptă”. Festivitate de amploare la Sibiu

Spitalul Clinic Militar de Urgență Sibiu va primi Drapelul de luptă. Evenimentul, organizat de Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” (AFT) Sibiu, va fi unul de amploare. 

Update

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean Sibiu, proiectul de hotărâre privind aprobarea prin care Spitalul Militar din Sibiu va primi Drapelul de luptă în cadrul unei festivități de amploare la care vor participa personalități publice din oraș și județ, ofițeri de la Comandamentul NATO, cât și reprezentanți ai Ministerului Apărării Naționale a fost retras, joi, de pe ordinea de zi.

Știre inițială

Spitalul Militar din Sibiu va primi Drapelul de luptă în cadrul unei festivități de amploare la care vor participa personalități publice din oraș și județ, ofițeri de la Comandamentul NATO, cât și reprezentanți ai Ministerului Apărării Naționale. 

Evenimentul ar urma să aibă loc în Piața Mare din Sibiu, dar, dacă vremea va fi nefavorabilă, se va desfășura în Sala Transilvania. Consilierii județeni vor aproba în acest sens un acord de parteneriat. 

„(…) Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, organizează ceremonia cu ocazia festivității de primire a Drapelului de Luptă de către Spitalul Clinic Militar de Urgență „dr. Alexandru Augustin” Sibiu. La această ceremonie vor participa factori de conducere ai eșalonului superior din cadrul Ministerului Apărării Naționale, ofițeri din Comandamentul Corpului Multifuncțional Sud-Est și personalități publice și factori de conducere ai municipiului și județului Sibiu. Județul Sibiu este titular al dreptului de proprietate publică asupra Sălii Transilvania, aceasta fiind dată în administrare Serviciului Public Sala Transilvania Sibiu. Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu, ne solicită aprobarea desfășurării ceremoniei menționată mai sus, în Sala Transilvania Sibiu”, se arată în referatul de aprobare.

Ultima oră