Pilotul sibian Wolter Alexandru câștigă Rotax Transylvanian Trophy 2024

Pilotul sibian Wolter Alexandru, a reușit să își apere cu succes titlul pentru al doilea an consecutiv în cadrul prestigiosului eveniment Rotax Transylvanian Trophy, organizat de Road Runner Racing Sibiu pe circuitul Skat Kart din Târgu Secuiesc desfășurat în weekendul trecut.

Pilotul sibian Wolter Alexandru câștigă Rotax Transylvanian Trophy 2024

Evenimentul s-a desfășurat în condiții dificile sâmbătă din cauza ploii, însă duminică vremea a fost mult mai prietenoasă, permițând desfășurarea finalei în condiții ideale. Transmisiunea și atmosfera de excepție au fost susținute de invitatul special al organizatorilor, Henry Beaudette, un comentator de motorsport de renume internațional.

Deși a început de pe locul 8 în calificările de sâmbătă, Wolter Alexandru a reușit să recupereze rapid și să termine pe primul loc în ambele manșe de sâmbătă, repetând performanța în semifinala și finala de duminică. 

Pilotul sibian Wolter Alexandru câștigă Rotax Transylvanian Trophy 2024

Acesta a declarat că trofeul este deosebit de important pentru cei care aspiră la calificarea pentru Grand Finals din acest an și că, în ciuda competiției strânse, abilitatile sale, si pregătirea echipei Țuțuian Racing Team, l-au ajutat să obțină victoria.

Wolter Alexandru se pregătește acum intens pentru ultima etapă a sezonului, care va avea loc la București peste două săptămâni, in crezator in obtinerea punctajului maxim necesar pentru a reprezenta România la Grand Finals din luna octombrie, în Napoli, Italia.

Ultima oră