Performanță de răsunet pentru Borussia Sibiu într-o competiție europeană la minifotbal

Borussia Sibiu a câștigat vineri dimineață meciul din optimile de finală ale EMF Eurocup la minifotbal, 4-1 cu ungurii de la Szilasi es Baratai Budapesta.

Echipa de minifotbal Borussia Sibiu scrie istorie la EMF Eurocup care se dispută în aceste zile în stațiunea Sunny Beach din Bulgaria. 
Deținătoarea trofeului EMF Eurocup, Borussia a  câștigat grupa C din care a făcut parte în acest an la Sunny Beach, cu 6 puncte și astfel s-a calificat în optimile de finală. În grupe, sibienii au câștigat cu 4-1 cu MNK Draskovic Varazdin (Croația) și 5-2 cu Rising Prospects Kosice (Slovacia) și au cedat, 0-1 cu Hafa Havlovice (Cehia). Vineri, în optimi, echipa manageriată de Ovidiu Aron s-a impus cu 4-1 în disputa cu ungurii de la Baratai Budapesta.
Performanță de răsunet pentru Borussia Sibiu într-o competiție europeană la minifotbal
”A fost un joc destul de greu în sferturi, cu  echipă destul de bună, care pasau bine mingea, dar echipa nostră și-a demonstrat valoarea. Se vede evoluția în jocul nostru de la meci la meci. Suntem subțiri ca număr, dar avem calitate individuală, iar colectivul ne ține sus, la un nivel înalt. I-am mai învins pe slovaci în grupe, sperăm ca și în sfertrui tot noi să ieșim victorioși” a spus Marius Ureche, jucătorul celor de la Borussia.
În sferturi, Borussia joacă vineri seară, de la ora 19:15,  cu slovacii de la Rising Prospects Kosice, echipă pe care au învins-o în grupe cu scorul de 5-2.
Managerul echipei, Ovidiu Aron este fan Borussia Dortmund de pe vremea când nemții au câștigat Liga Campionilor și a înființat actuala formație de minifotbal.

Ultima oră