Muncitori de la șantierul autostrăzii Pitești - Sibiu reținuți de poliție pentru furt
foto Constantin Mateescu / YouTube

Trei bărbați reținuți pentru furt de combustibil, după ce au fost prinși în flagrant în Curtea de Argeș.

În noaptea de 17 spre 18 septembrie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au depistat în flagrant trei bărbați care încercau să sustragă combustibil de la utilaje aflate pe un șantier din apropiere. Incidentul a avut loc în urma unei acțiuni de patrulare organizate de polițiștii de ordine publică și cei de investigații criminale.

Cei trei suspecți, doi bărbați din Aninoasa, județul Hunedoara, de 27 și 33 de ani, și unul din municipiul Câmpulung, județul Argeș, de 49 de ani, au fost surprinși având asupra lor mai multe bidoane de plastic pline cu motorină. Conform informațiilor furnizate de autorități, cantitatea sustrasă era de aproximativ 130 de litri de motorină, provenită de la utilajele unui constructor aflate pe un șantier în lucru.

După depistarea celor trei suspecți, polițiștii i-au condus la sediul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, unde s-au demarat cercetările.

În urma audierilor și administrării probatoriului, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Ancheta este condusă de polițiștii Biroului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.

Cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore pe baza unei ordonanțe emise de poliție.

În prezent, cercetările continuă pentru a se stabili dacă suspecții au mai fost implicați în alte acțiuni infracționale similare sau dacă există alte persoane implicate în activitatea lor.

Ultima oră