Medieșenii invitați sâmbătă la Festivalul Luminii, în centrul istoric al Mediașului

Cercetașii României – Turre Pitz Mediaș invită locuitorii din Mediaș să participe la prima ediție a Festivalului Luminii, care va avea loc sâmbătă, 21 septembrie 2024, începând cu ora 16:00, în Piața Regele Ferdinand I, în centrul istoric.

Acest festival promite să aducă un strop de magie comunității, celebrând bucuria și liniștea interioară prin activități artistice și culturale. Oamenii vor putea redescoperi frumusețea lucrurilor simple, iar mii de gulguțe, mici cutiuțe din hârtie cu lumânări aprinse, vor transforma curtea bisericii într-un ocean de lumină și căldură.

Participanții vor avea ocazia să se bucure de ateliere interactive, programe artistice, jonglerii cu foc și multe alte surprize menite să încânte atât copiii, cât și adulții. Festivalul Luminii este o inițiativă menită să aducă comunitatea împreună, promovând armonia și bucuria.

Acțiunea este cofinanțată de Consiliul Județean Sibiu, subliniind astfel importanța și sprijinul pentru evenimentele comunitare. Nu ratați ocazia de a trăi o experiență memorabilă pe 21 septembrie!

Medieșenii invitați sâmbătă la Festivalul Luminii, în centrul istoric al Mediașului

Ultima oră