Giratoriu din Sibiu blocat de cărămizi căzute dintr-un camion (video)

În sensul giratoriu de la aeroportul din Sibiu, cărămizile căzute dintr-un camion perturbă traficul rutier

În această dimineață, în jurul orei 9:00, în sensul giratoriu de la Aeroportul Internaţional Sibiu, un șofer de camion a fost nevoit să oprească după ce o parte din încărcătura sa a căzut pe carosabil. Este vorba despre un maldăr de cărămizi care s-au răsturnat pe drum. Întâmplarea a provocat o scurtă perturbare a traficului în zonă. Incidentul a creat disconfort pentru ceilalți șoferi, dar a fost gestionat rapid de către conducătorul auto.

Șoferul intervine prompt

Conducătorul camionului a reacționat imediat, oprind vehiculul pentru a aduna cărămizile căzute și a le încărca din nou în camion. În imaginea surprinsă de un trecător, se poate observa cum șoferul face eforturi să adune cărămizile, pentru a preveni blocarea completă a sensului giratoriu.

Giratoriu din Sibiu blocat de cărămizi căzute dintr-un camion (video)

Şoferii vehiculelor de transport trebuie să conştientizeze importanța securizării corecte a încărcăturii. Cărămizile căzute pe carosabil ar fi putut cauza accidente grave sau alte daune. Din fericire, incidentul s-a soldat doar cu un mic disconfort în trafic, iar circulația a fost reluată în scurt timp.

Ultima oră