Centru multifuncțional pentru copiii din Turnișor: etapă importantă supusă aprobării consilierilor locali

Un centru multifuncțional, unde copiii vor putea desfășura activități sportive și culturale, va fi amenajat în cartierul Turnișor. Consilierii locali vor aproba, în ședința de la finalul lunii septembrie, o hotărâre importantă. 

Municipalitatea va construi un centru multifuncțional cu dotări sportive și culturale pentru copii în Turnișor. Primul pas în vederea realizării proiectului îl reprezintă aprobarea de către consilierii locali a dezlipirii unui imobil-teren de pe strada Ștefan Octavian Iosif, în trei loturi distincte și transmiterea unui lot în administrarea Direcției de Asistență Socială Sibiu. 

„Se intenționează construirea unui complex de servicii care va fi alcătuit din: teren de sport multifuncțional și clădire de tip P+E pentru desfășurarea unor activități de grup educative, culturale și recreative, ce vor fi destinate copiilor din grupurile vulnerabile, aflați în risc de sărăcie/excluziune socială/abandon școlar. Astfel, este necesară transmiterea terenului în administrarea Direcției de Asistență Socială Sibiu”, se arată în raportul de specialitate.  

Terenul pe care se va construi centrul are o suprafață de 2.110 metri pătrați și se află pe strada Ștefan Octavian Iosif. Investiția urmează a fi realizată prin finanțare de la Ministerul Investițiilor si Proiectelor Europene. 

Ultima oră