Arhiepiscopia Sibiului trimite ajutoare pentru sinistrații din Galați și Vaslui (foto)
foto Metropolia Ardealului

La inițiativa Înaltpreasfințitului Părinte Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului, în această noapte vor pleca din Sibiu și din protopopiatele Arhiepiscopiei Sibiului 7 microbuze cu ajutoare pentru cei afectați de inundațiile devastatoare din județele Galați și Vaslui.

Au fost achiziționate produse de curățenie și igienă în valoare de peste 125.000 lei, care sunt necesare de urgență în localitățile sinistrate: roabe, găleți, lopeți, mături, mănuși, cizme, saci menajeri, produse de igienă, mopuri, role mari de hârtie de bucătărie, lanterne, pături, perne, pilote, cearceafuri și alimente.

În plus, Înaltpreasfinția Sa a dispus organizarea a două colecte în bisericile parohiale din Arhiepiscopie, pe 22 și 29 septembrie, pentru a strânge fonduri destinate achiziționării de haine și rechizite pentru copiii afectați, precum și pentru reconstrucția locuințelor celor a căror case au fost distruse de inundații.

Arhiepiscopia Sibiului trimite ajutoare pentru sinistrații din Galați și Vaslui (foto) Arhiepiscopia Sibiului trimite ajutoare pentru sinistrații din Galați și Vaslui (foto) Arhiepiscopia Sibiului trimite ajutoare pentru sinistrații din Galați și Vaslui (foto)

Ultima oră