Accident grav la ieșirea de pe A1 spre Valea Oltului. Cel puțin 3 persoane rănite (foto)

Un accident grav a avut loc în această dimineață pe autostrada A1. Trei persoane au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

„Polițiștii BPA A1 Râmnicu Vâlcea – Deva intervin la un accident produs pe breteaua care face legătura între A1 și DN 7, Boița. Este vorba despre o coliziune frontală între două ansambluri tir, după ce, pe fondul neatenției în conducere, șoferul ansamblului condus spre A1, un clujean in varsta de 32 de ani, a pătruns pe contrasens și a lovit ansamblul condus spre DN 7. Trei persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Traficul este deviat pe DN 7”, a transmis Elena Walter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Accident grav la ieșirea de pe A1 spre Valea Oltului. Cel puțin 3 persoane rănite (foto) Accident grav la ieșirea de pe A1 spre Valea Oltului. Cel puțin 3 persoane rănite (foto)

ISU Sibiu intervine de urgență la ieșirea de pe A1 spre Boița la un accident rutier. La fața locului sunt mobilizate o autospecială de descarcerare, una de stingere și două echipaje SMURD. De asemenea, intervin și două ambulanțe SAJ dintre care una cu medic. Echipajele medicale au evaluat medical 4 persoane dintre care una a refuzat transportul la spital, rămânând însoțitor pentru una dintre cele 3 victime care merge la CPU Luther, este vorba de un minor de 17 ani preluat de SMURD cu traumatism facial.

Accident grav la ieșirea de pe A1 spre Valea Oltului. Cel puțin 3 persoane rănite (foto)

Al doilea echipaj SMURD a preluat un bărbat în vârstă de 32 de ani care a suferit multiple contuzii si traumatisme și este transportat la UPU Sibiu. Echipajul SAJ a preluat un alt bărbat de 43 de ani, cu traumatism abdominal și îl transporta la UPU Sibiu, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ștefan.

De asemenea, două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Sibiu au intervenit. Echipajele SAJ și ISU au asistat medical trei persoane, bărbați de 43,32 si 17 ani. Echipajul SAJ cu medic prezent la fața locului a preluat un bărbat de 43 de ani care a suferit un traumatism toraco-abdominal. Un echipaj ISU a preluat un bărbat de 32 de ani cu traumatism toracic și traumatism de membru inferior. Alt echipaj de la ISU a preluat un tânăr de 17 cu traumatism cranian. Cele trei victime au fost transportate la UPU și respectiv CPU Luther.

 

Ultima oră