Zi de sărbătoare la AFT Sibiu. Veteranul Danil Banciu a împlinit 101 ani (foto)

Într-o atmosferă de profund respect și admirație, maiorul (în retragere) Danil Banciu a sărbătorit vineri, 19 septembrie 2024, venerabila vârstă de 101 ani. Evenimentul a avut loc la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, unde reprezentanți ai instituției au onorat cu prezența lor această marcantă aniversare.

Zi de sărbătoare la AFT Sibiu. Veteranul Danil Banciu a împlinit 101 ani (foto) Zi de sărbătoare la AFT Sibiu. Veteranul Danil Banciu a împlinit 101 ani (foto)

Danil Banciu, veteran de război cu o carieră impresionantă și o viață dedicată serviciului militar, a fost sărbătorit în cadrul unui eveniment care a subliniat valorile fundamentale ale tradiției militare. Reprezentanții Academiei, alături de colegii și prietenii săi, au marcat această ocazie specială cu respect și recunoștință.

„Pentru noi, militarii, este esențial să păstrăm și să transmitem valorile noastre fundamentale. Astăzi, ne-am adunat nu doar pentru a sărbători un om extraordinar, ci și pentru a reafirma angajamentul nostru față de principiile care ne definesc: „Mereu Împreună!” a declarat unul dintre organizatori.

Zi de sărbătoare la AFT Sibiu. Veteranul Danil Banciu a împlinit 101 ani (foto)

Ultima oră