Vești noi despre starea atacantului Jovan Markovic. Claudiu Rotar: ”La sfârșitul lui noiembrie revine pe teren”
Foto: FC Hermannstadt

Operat la genunchi în urmă cu două săptămâni într-o clinică particulară din Roma, atacantul lui FC Hermannstadt, Jovan Markovic a revenit la Craiova, acolo unde își face recuperarea la Prokinetic, clinica lui Alin Burileanu, kinetoterapeutul naționalei României.

La solicitarea clubului Universitatea Craiova și a jucătorului, operația a fost efectuată la Roma, la celebra clinică Villa Stuart, de către renumitul profesor Pier Paolo Mariani, toate costurile fiind suportate de FC Hermannstadt.

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu CFR Cluj!

Recuperarea va fi efectuată la Craiova, la Clinica Prokinetic, care îi aparține lui Alin Burileanu, kinetoterapetul naționalei. Acționarul clubului sibian, Claudiu Rotar spune că jucătorul va reveni la Sibiu la finalul lunii noiembrie.

CITEȘTE ȘI: Atacantul Sibiului, Jovan Markovic a fost operat în Italia

”Jovan este pe drumul cel bun cu recuperarea. S-a operat în urmă cu vreo două săptămâni în Italia. Acum face recuperarea acolo la ei în Craiova, așa am stabilit că este mai bine. Ni s-a spus că recuperarea va decurge vreo 2 luni și jumătate. Două săptămâni au trecut deja, deci pe undeva pe la sfârșitul lunii noiembrie îl vom aștepta pe Markovic să revină pe teren. Sunt convins că se va recupera bine și o să ne ajute și pe noi în campionat să ne îndeplinim obiectivele. Jovan este un jucător în care noi ne punem mari speranțe. De aia l-am și adus la noi sub formă de împrumut. Însă, din păcate pentru noi, dar și pentru el, accidentarea asta a venit pe neașteptate pentru toată lumea. Suntem cu toți alături de Markovic și îl vom aștepta cu brațele deschise la Sibiu”, a spus Claudiu Rotar pentru Prosport.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Atacantul sibienilor a bifat doar două jocuri în startul acestui sezon pentru FC Hermannstadt, 1-3 cu U Cluj în deplasare și 1-1 acasă cu Unirea Slobozia. În jocul cu Slobozia, vârful s-a accidentat și a fost schimbat la pauză.

 

Ultima oră