Șoc în mass media. S-a închis unul dintre cele mai cunoscute posturi de radio din România

Unul dintre cele mai cunoscute posturi de radio din țara noastră încheiat brusc emisia. Anunțul a fost făcut printr-o postare pe pagina oficială de Facebook. Radio Tanănana emitea în București, Timișoara, Târgoviște, Hunedoara, Medgidia și Huși.

”Dragi ascultători, oameni TaNăNaNa, Povestea radio TANANANA se încheie”, așa începe anunțul făcut de reprezentanții postului de radio din Capitală.
”În momentul de față suntem în imposibilitatea de a continua emisia stației în #FM cât și în mediul online. Știm că vă anunțasem începerea unui nou sezon de #radio, știm că urma să revenim #instarederadio, însă ultimele decizii interne ne împiedică să continuăm.
Vă mulțumim enorm pentru toata susținerea de care ați dat dovadă în toți acești ani. Suntem cei mai norocoși realizatori de radio cu un asemenea public ca voi, iar pentru asta vă suntem recunoscători.
Vă mulțumim pentru tot și toate, rămânem cu voi în suflet și cu voi #instarederadio în istoria radioului românesc. Echipa TaNaNaNa”, se mai menționează în anunț.
Decizia esre surprinzătoare, mai ales că postul de radio anunțase că din 18 seprembrie se reiau emisiunile în direct ale acestei stații. Radio Tanănana era unul dintre cele mai vechi posturi din Bucureşti. A luat ființă în 2016, după ce a preluat licența de emisie de la fostul radio Activ EFEM.

Ultima oră