Primăria Sibiu clarifică situația de pe strada Muncitorilor. Natura este de vină

Marcajele mai multor locuri de parcare de pe strada Muncitorilor din Cartierul Gușterița au stârnit controverse în rândul locuitorilor, și nu numai. Primăria  vine cu lămuriri cu privire la situația locurilor de parcare.

Un sibian a postat pe pagina personală de facebook imagini cu mașinile parcate vizavi de locurile de parcare. Primăria Sibiu clarifică situația și spune că respectivele marcaje au fost desființate, însă odată cu timpul vopseau neagră s-a estompat. Situația urmează să fie remediată până la sfârșitul acestei săptămâni.

„Vechile marcaje de parcare au fost șterse acum câțiva ani prin aplicarea de vopsea neagră peste acestea. Parcările s-au mutat pe celălalt aliniament, instalându-se și un indicator care semnalizează acest lucru. În timp, vopseaua neagră s-a estompat, astfel că vechile marcaje de parcări se pot distinge din nou. Această situație va fi remediată până la sfârșitul acestei săptămâni prin ștergerea vechilor marcaje, fiind emisă o comandă în acest sens către firma contractată de Primăria Sibiu pentru realizarea marcajelor în Sibiu”, a transmis purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore.

Citește și: Pe principiul ”merge și așa”: Strada din Sibiu pe care șoferii parchează vizavi de locurile marcate pe asfalt

Ultima oră